wie wij zijn

562866_212647432196767_964498645_n-0018920 raplhroosendaal-001

In 2009 hebben wij ons bouwkundig teken- en adviesbureau, Rofis, opgericht. Wij runnen het bedrijf met zijn tweeën: Ralph Roosendaal en Marieke Fischer.Sinds de start van ons bedrijf hebben wij een breed scala bouwplannen uitgewerkt. Zie hiervoor ons portfolio! Onze opdrachtgevers verschillen van particulieren tot bedrijven, opdrachtgevers die precies weten wat ze willen en opdrachtgevers die hulp bij het ontwerpproces zoeken.

Het met de klant meedenken, ideeën uitwerken, het toepassen van en soms ‘puzzelen met’ de geldende regelgeving is wat het werk voor ons zo leuk maakt. Het allerbelangrijkst is natuurlijk een tevreden klant.

In 2008 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen, HBO Bouwkunde. Na mijn studie aan het werk gegaan als bouwplantoetser (Wabo) bij diverse gemeenten. Naast mijn werk als bouwplantoetser (parttime) ben ik aan het werk voor ons eigen bedrijf, Rofis. Ik vind het erg fijn om aan beide zijden van de ‘lijn’ werkzaam te zijn.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als meubelmaker, interieurbouw, de opleiding HBO Bouwkunde gevolgd en afgerond. Momenteel ben ik werkzaam als Projectleider onderhoud bij een gemeente. Het werk voor Rofis doe ik naast mijn werk als Projectleider onderhoud.