Uitbreiding tussenwoning

Dit bouwproject bestaat uit het wijzigen van de voorgevel, het uitbreiden van de woning aan de achterzijde en het meedenken over hoe de indeling te wijzigen.

Voor het wijzigen van een voorgevel is door ons een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen aangevraagd. Hiervoor tekeningen en een statische berekening gemaakt. Omdat bij meerdere woningen uit hetzelfde blok de gevel reeds gewijzigd is waren de mogelijkheden hier beperkt. De wens van de opdrachtgever was hier ook om aan te sluiten bij de al gewijzigde woningen.

De uitbreiding aan de achterzijde is vergunningvrij. Hiervoor hebben wij tekeningen en berekeningen geleverd. Deze hoeven niet door de gemeente goedgekeurd te worden. Deze zijn bedoeld voor de uitvoering.

Verder hebben wij met de opdrachtgever meegedacht hoe de indeling van de begane grond verdieping te wijzigen. Hiervoor zijn door ons een aantal opties aangeleverd.